About us

Atena HR is opgericht in 2010 door Ella en Marta, 2 collega's met Poolse roots die al vele jaren in Leuven wonen. Atena HR is een erkend bedrijf in de sector van dienstencheques en staat bekend voor haar professionele aanpak, een betrouwbare service en een grote klantentevredenheid. Met meer dan 100 poetsers in dienst heeft Atena HR en zeer uitgebreide klantenportefeuille van meer dan 1.000 klanten in de ruime regio rond Leuven, Aarschot en Tienen.

Athene, de Griekse godin

Volgens de Griekse mythologie is Athene de godin van de wijsheid, de wetenschap en de schone kunsten. Ze is één van de grootste godinnen uit de Griekse mythologie en ze was gefocust op het comfort van de mensen. Door verschillende uitvindingen verbeterde ze het dagelijks leven van vele mensen en dat is exact waar Atena HR voor staat. Door onze perfecte service verbeteren wij het comfort van onze klanten, elke dag!

Wij creëren tijd en comfort voor onze klanten

Wanneer u thuiskomt in een kraaknet huis, uw boodschappen zijn gedaan en uw avondmaaltijd staat op het vuur… dat is luxe. Dankzij het systeem van dienstencheques is dit betaalbare luxe. U kan de poetshulp van Atena HR inschakelen voor poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden en naaiwerk voor het voordelig tarief van € 9 per uur (€ 6,30 na fiscaal aftrek). Wij werken voor jonge gezinnen, senioren, alleenstaanden, tweeverdieners, kleine en grote gezinnen in de ruime regio rond Leuven, Tienen en Aarschot.

Onze service met een plus

Service, kwaliteit, vertrouwen en flexibiliteit; dat zijn de kernwoorden van Atena HR. Wij zorgen voor een persoonlijke screening van onze medewerkers en matchen onze klanten aan de juiste poetsploeg. Wij hebben een directe communicatielijn met onze medewerkers waardoor we snel kunnen bijsturen waar nodig. Wij streven naar 100 % tevredenheid van zowel onze klanten als onze poetsers!

"Atena HR werkt met heel veel respect voor zowel onze klanten als onze poetsers. Alle schakels van de ketting moeten kloppen, anders werkt het niet."

- Ella Gradalska van Atena HR -

About us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x